Články

Naučte se používat FasterEFT. Na této stránce máte příležitost získat zajímavé informace, návody a tipy na to, jak používat metodu FasterEFT od těch, kteří ji využívají pro práci s klienty každý den.

O smrti

03.03.2016 | Jana Svobodová

Nedávno jsem si říkala, že bych zase ráda napsala nějaký článek. Když teď sedím a přemýšlím, o čem psát, rozhodla jsem se napsat článek, který bude na smutné téma a to o smrti. Jelikož se mě toto téma teď znovu po deseti letech bohužel dotýká, ráda bych Vám i sobě pomohla ujasnit několik věcí..

Nejdůležitější síla je síla naší mysli

04.01.2016 | Jana Svobodová

Nejdůležitější síla je síla naší mysli

Sami sebe nastavujeme na to, co chceme zažít. Někdy vědomě, někdy podvědomě.

Pokud si například budu říkat, z tohoto jídla mi bude špatně, určitě je větší pravděpodobnost, že mi špatně opravdu bude, než když si to říkat nebudu. A tak to máme se vším

Naše kila navíc - pokračování

01.11.2015 | Jana Svobodová

Toto je druhý článek, který jsem napsala o hubnutí. První článek Naše kila navíc aneb i hubnutí začíná v naší mysli si můžete přečíst na mých stránkách http://www.svobodamysli.cz/hubnuti

Co znamená nemoc - co nám doktor neřekne

01.09.2015 | Jana Svobodová

Ne-moc znamená nemít moc, ztratit moc nad svým jednáním, nad svým životem. Nejlepší vysvětlení nemocí najdete v knize od Luise L. Hay Miluj svůj život nebo Uzdrav své tělo. Vysvětlení v ní vždy sedělo. Další články najdete na mých stránkách www.svobodamysli.cz nebo na původních  www.eft-reiki.cz.

Naše kila navíc aneb i hubnutí začíná v naší mysli

00.08.2015 | Jana Svobodová

Napsala jsem další článek, tentokrát o tématu, který řeší většinou ženy a donedávna jsem téma hubnutí řešila i já. Článek jsem nazvala Naše kila navíc aneb i hubnutí začíná v naší mysli. Další články najdete na www.svobodamysli.cz nebo původních stránkách www.eft-reiki.cz.

 

Jak silná je naše vzpomínka

16.05.2015 | Jana Svobodová

Naše mysl a zážitky, které jsou uchovány hluboko v ní, mě asi nepřestanou nikdy fascinovat. Ráda bych se s Vámi podělila o mé další pro mě zajímavé poznatky, jak velmi dávná vzpomínka z dětství na nás má obrovský vliv, aniž bychom si to uvědomovali. Dozvíte se, proč vzpomínka mnohokrát vyřčená s úsměvem může pořád hodně bolet. Další články najdete na mých stránkách www.svobodamysli.cz nebo na www.eft-reiki.cz.

Co je ťukání?

04.02.2015 | Tomáš Březina, DiS.

Ve většině článků, které si můžete přečist na těchto stránkách, se všechno motá kolem jedné základní věci. Je to termín, který zmiňuji nejčastěji, ale přesto je spousta lidí, kteří ve skutečnosti netuší, o co jde a co pro ně to ťukání vlastně může udělat. Možná je tedy čas, věnovat se znovu tomuto tématu a věnovat mu celý článek. Dozvíte se v něm, co se s ťukáním dá udělat, jak ho využít pro svůj prospěch a také jak se pomocí něj zbavit svých problémů.

Lenost je nemoc

17.01.2015 | Romana Kvapilová

Pro mě osobně je téma lenost dost osobní.
Když jsem byla malá, slýchala jsem výtku, že jsem líná, dost často. Doma od rodičů, ve škole…nejvíc mi utkvěla věta, která se opakovala od mnoha učitelů a učitelek ve škole na rodičovských schůzkách: „Ona není blbá, jen je líná se učit“.

Přesvědčení aneb moje pravda není Tvoje pravda

04.00.2015 | Jana Svobodová

Zamysleli jste se někdy nad tím, čemu věříte? Pak jste určitě přišli na to, že se nám stávají situace, v kterých se ještě více utvrdíme, že to, čemu věříme, je pro Vás pravdou. Ale pro každého stejná situace může být úplně jiná, záleží na úhlu pohledu a jak se na celou věc díváme. Další články najdete na mých stránkách www.svobodamysli.cz nebo www.eft-reiki.cz..

První dětské lásky a rivalita

16.12.2014 | Renáta Smotlachová

Ve třídě nejstarších dětí se rozvíjely první lásky a taky se stalo, že o jednu holčičku měli zájem dva chlapci. Holčička byla suverénní,vtipná,přátelská ale taky trochu víc sebevědomá, kluky řídila jak auta. Dost často byli vidět Honzíka i Lukyna , jak sedí každý po jedné straně a Máju měli mezi sebou a každý se předháněl, aby splnil líp jak konkurent různá přání malé slečny.

Stránka 2 z 6

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/