Články

Naučte se používat FasterEFT. Na této stránce máte příležitost získat zajímavé informace, návody a tipy na to, jak používat metodu FasterEFT od těch, kteří ji využívají pro práci s klienty každý den.

Mezilidské vztahy

Pokud jsi důležitý sám pro sebe, staneš se důležitý pro ostatní.

12.11.2013 | Romana Kvapilová

Každé narozené dítě je v podstatě šťastné a miluje samo sebe naprosto bezpodmínečně. Žije pouze v přítomnosti a tu si naplno užívá. Hraje si, miluje své rodiče, celé své tělo, miluje celý život. Jeho celý život je teď, k minulosti se nevrací a neplánuje budoucnost. To vše do té doby, než rodiče, nebo opatrovníci začnou dítě vychovávat (Toltéci tomu říkají přesněji – ochočovat)...

Naše tělo o nás řekne vše

Naše tělo o nás řekne vše

15.10.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč Vás například právě píchá v boku, nebo máte stále bolavá ramena? Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vaše kyčle nejsou to, co bývaly a možná vás čeká nepříjemná operace? Pojďme se na to podívat spolu v tomto článku.

Jak to všechno funguje - část 2.

11.10.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Druhé pokračování minikursu FasterEFT. V tomto článku se dozvíte, proč můžete mít pocit, že jste životně vyřízení a rozbití. Dozvíte se, v co lidé věří a jaké jsou důvody, proč nejsme a nebo jsme, takoví jací jsme. 

Půjde to rychle a nebo pomalu?

05.09.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Pokud jste někdy již pracovali sami se sebou za pomocí některých metod osobního rozvoje, jako například FasterEFT a pohybujete se alespoň trochu ve vodách blízkých osobnímu rozvoji, možná jste již zažili zajímavou skutečnost týkající se rychlosti řešení svých problémů. Ať už pracujete sami se sebou a nebo vás někdo vede a pomáhá vám, možná jste zjistili, že něco jde velmi rychle a něco jde naopak velmi pomalu. V tomto článku bych rád uvedl jednu z alternativ, proč tomu tak je. Chodí za mnou lidé s nejrůznějšími problémy a toto zažívám téměř každý den. Možná vám tento článek pomůže, abyste neházeli flintu do žita a připomenuli si rčení, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Jak to všechno funguje - část 1.

04.09.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Jste tu poprvé a je pro Vás metoda FasterEFT nová? Toužíte po tom, vědět, co na tom vlastně je? Jestli to doopravdy funguje? Funguje a funguje to skvěle. Možná vás však zajímá, co je za tím a jak to, že to funguje a všechno dává smysl. Jak je možné, že máme problémy a že se vám celý život nedaří je změnit a to máte vyzkoušeno ledacos. Možná by Vám nyní mohl pomoci tento krátký článkový mini seriál, kde se pokusím rychle popovídat o FasterEFT a tomu, co se za ním doopravdy skrývá a na čem to všechno vlastně funguje. A také možná chcete vědět, jak je možné, že zkušený terapeut dokáže rozbít stará přesvědčení a vy jste najednou lehčí a svobodnější, ať je váš problém jakýkoli.

Moc a síla NE

18.08.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Rádi byste věděli, proč se některé věci ve vašem životě dějí velmi snadno a s některými nemůžete hnout? Možná je toto všechno jen výsledkem toho, jaké ne ve vašem životě máte. Snažil jsem se nastínit tento problém v krátkém článku, který vám ukáže cestu, jak z toho ven snadno a rychle. To přece všichni chceme, ne?

Jsme lidé a nebo jen dojné krávy farmacie?

14.04.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Nedalo mi to, abych nyní po shlédnutí dalšího videa o praktikách farmaceutického průmyslu nepoukázal na tuto nesmyslnost našeho jednání v oblasti našeho vlastního zdraví.

Myslím si, že je to dost smutné, že je většina z nás odkázána na milost a nemilost byznysu se zdravím. Lidé, kteří to nemohli dále snášet a vystoupili z farmaceutického průmyslu tvrdí, jak zájmem farmaceutických firem není ani tak zdraví jako platící dojné krávy, které je budou dotovat celý život.

Je to jasné, pokud máte produkty, potřebujete, aby je lidé kupovali a pokud si koupíte jednu jedinou věc a ta Vás uzdraví, již jim další peníze nepřinesete. Z tohoto pohledu je to tedy logické, ale uvědomte si, prosím, následující fakta.

Zaměříme-li se například na antidepresiva. Musíme si uvědomit, že sami lidé, kteří je vyrábějí vědí, že jsou stejně možná i méně účinné než placebo.

Být či nebýt?! Takhle to už v životě chodí

12.04.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Ve světle posledních událostí bych rád věnoval tento článek všem, kteří zažili ztrátu někoho blízkého. Ano. Téma tohoto článku bude "smrt" a způsob, jakým na ni nahlížíme ve FasterEFT. Jak si máme poradit s něčím takovým, jako je ztráta někoho opravdu blízkého? Co dělat, když nám smrt "vyrve" blízkou osobu z našeho náručí? Jak dlouho se máme trápit? Co máme přesně udělat pro to, abychom se již víc netrápili? Jak zapomenout?

Pavouci - výpověď klientky

Pavouk - strach z pavouků

21.01.2013 | Tomáš Březina, DiS.

Přečtěte si zajímavý článek coby výpověď jedné mé klientky, se kterou jsme řešili mimo jiné i její obrovský strach z pavouků.

Bolesti a medicínská praxe Dr. Erica Robinse

Dr. Eric Robins

11.12.2012 | Tomáš Březina, DiS.

V tomto článku se dozvíte skvělý pohled na to, proč mají lidé neřešitelné bolesti a přicházejí (konkrétně ženy) do ordinace Dr. Robinse, který je uznávaným urologem pracujícím v Los Angeles. 

Stránka 4 z 6

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/