Články

Naučte se používat FasterEFT. Na této stránce máte příležitost získat zajímavé informace, návody a tipy na to, jak používat metodu FasterEFT od těch, kteří ji využívají pro práci s klienty každý den.

Pozor, na ztracené věci a nemoci

15.12.2014 | Tomáš Březina, DiS.

Po dopsání mé první oficiální knihy o FasterEFT, jsem si řekl, že již nic nenapíšu… už ani jeden článeček. Tedy alespoň do konce tohoto roku. Jenže, víte, jak to někdy bývá s našimi předsevzetími. Prostě se někde vytratí. Nyní to u mě tedy netrvalo opravdu dlouho a jsem tu zpět s novým článkem a světe div se, opět o FasterEFT.

Naše myšlenky

05.11.2014 | Jana Svobodová

Uvědomili jste si někdy, o čem nejčastěji přemýšlíte? Během dne se nám objevují spousty myšlenek, ale stejně je jich jen pár, které se nám objevují nejčastěji a znamenají podobné věci. Většinou je to náš strach, který rozvíjíme do všech možných i nemožných detailů. Napadne nás jen jedna myšlenka a my jí tak dokonale věnujeme pozornost a vymýšlíme další podrobnosti a katastrofické scénáře, že se cítíme dokonale špatně, pokud lze toto spojení použít.

Síla slov

Síla slov

06.10.2014 | Jana Svobodová

Síla slov je opravdu mocná, málokdy si uvědomujeme, jak svými slovy můžeme ovlivnit naše okolí a to bohužel i negativně. Uvedu příklad z praxe. Klientka měla pocit, že její život musí být komplikovaný, byla o tom přesvědčená a podle toho se jí děly různé události, které byly pro mnoho lidí zvláštní a netradiční, samozřejmě ve špatném smyslu a tyto zkušenosti byste nechtěly a ona je samozřejmě také nechtěla. Nepřemýšlela proč to tak je, prostě to tak pro ni vždy platilo...

Opravdová spiritualita

Spiritualita a FasterEFT

08.09.2014 | Tomáš Březina, DiS.

Přemýšleli jste někdy nad tím, co je opravdová spiritualita? Co znamená, žít v souladu se sebou a vším ostatním? Pojďme se spolu podívat, jak na spiritualitu nahlížíme ve FasterEFT a jak posunout naše běžné smýšlení trochu výš. Nejen však to. Tento článek by měl být také návodem na lepší život i pro ty, kterým slovo spiritualita vůbec nic neříká.

 

Můj krásný příběh

05.09.2014 | Jana Svobodová

Připravila jsem pro Vás nový článek s názvem Můj krásný příběh, kde kromě rad najdete i mé zkušenosti. 

Vše, co ve svém životě zažíváme, jsou jen důsledky našich programů, které máme uvnitř sebe, většinou na podvědomé úrovni. Tyto programy vznikly už v dětství. 

Můj boj s kojením – dočasná ztráta mléka

03.09.2014 | Jana Svobodová

Zdravím Vás, jak asi již víte, nedávno jsem se stala maminkou a tak mám tu čest zkoumat a objevovat vše, co s sebou mateřství přináší. Ráda bych se zmínila o kojení, protože s tím má většina maminek problém. Štastnější ho řeší na začátku, než se pořádně rozkojí, nejšťastnější ho nemusí řešit vůbec. A některé maminky můžou řešit kojení, i když už vše vypadalo, že je zaběhnuté a v pořádku. Byl to i můj případ, a právě proto jsem pro Vás napsala článek o mém boji s kojením, který by Vám mohl pomoci uvědomit si, že nic není ztraceného. Další články najdete na www.eft-reiki.cz.

Jak naše zážitky formují to, jací jsme

Jaký typ jste vy?

21.07.2014 | Tomáš Březina, DiS.

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč někteří z nás nosí na tvářích úsměvy po celý rok a někteří naopak koukají jak sůvy z nudlí, smutní a trápí se a někdy ani nevědí proč? Protože je právě teď horké léto a léto bývá plné zážitků, možná by bylo dobré, popovídat si o tom, jak naše zážitky formují to, jací doopravdy jsme a proč to tak je.

Strach a fobie

16.06.2014 | Romana Kvapilová

Strach, který je nepřiměřený, nebo zbytečný, případně přerostl ve fobii.

Z veřejného projevu, ze zvířat, z pavouků, hadů, ze tmy, z uzavřených prostor, z velký prostor, z mnoha lidí, z vody, ze zubního lékaře, ze samoty, o někoho, řídit automobil, cestovat letadlem, ze selhání, ze smrti…a mnoho dalších.

Nízké sebevědomí

15.06.2014 | Romana Kvapilová

Na tom, jací se vnímáte nyní se podepsali ostatní v minulosti

Vlastní sebehodnocení každého člověka se utváří na základě reakcí okolí na jeho chování a výsledky. Ty jsou zase ovlivněné jejich subjektivním názorem na to, co je správné a co je špatné. Od narození se člověk učí jak příkladem druhých, tak vlastním zkoumáním možností pokus/omyl. Nikdo se nevyvaruje nějaké té chybičky, nebo přešlapu.

Jak jsme si pořídili problém?

15.06.2014 | Romana Kvapilová

Za jakýmkoli problémem stojí naše minulost-naše předchozí zkušenost se světem.

Všichni jsme se narodili šťastní - bez názoru, s nulovou zkušeností, bez vlastního sebehodnocení. Přišli jsme na svět, kde ostatní již mají své zkušenosti, své názory (vlastní subjektivní pohled na svět) a oni jsou tady aby nás učili a chránili. Od prvního okamžiku jsme pod vlivem svého okolí  – rodina, přátele, kultura, víra… to všechno je dané. Vnější svět nás učí  jak vnímáme realitu.

Stránka 3 z 6

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/