Články

Naučte se používat FasterEFT. Na této stránce máte příležitost získat zajímavé informace, návody a tipy na to, jak používat metodu FasterEFT od těch, kteří ji využívají pro práci s klienty každý den.

Díry a hrboly na silnici

19.03.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Někdy jsme nahoře, někdy jsme dole, stejně tak, jako na silnici najedeme na hrbol, či „vlítneme“ do nějaké té díry. To je odvěký fakt a platí u těch úspěšných i méně úspěšných. Důležité však je, co odlišuje ty úspěšné od těch méně úspěšných.

Mírový program, šťastný deník a díry na silnici

18.03.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Rozhodl jsem se, napsat článek, který popíše principy největší řekněme osobní transformace, kterou můžete v jakémkoli systému osobního rozvoje zažít.

Šťastný deník

18.03.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Rádi byste se dozvěděli, jak se naučit, cítit se dobře bez důvodu? To je jedno z nejzákladnějších řešení našich problémů. Naučit se cítit se dobře, aniž bychom k tomu měli nějaký specifický důvod. Mnozí ten důvod nemáme, nebo spíš nevíme, že jej máme. Pravda je ale taková, že když víme, kde máme hledat, nalezneme jej velice rychle a pokud k tomu použijeme nástroje toliko mocné jako právě šťastný deník, bude to radost, štěstí, láska a vděčnost to, co vystřídá všechno špatné v našem životě.

Technika výrazu tváře

Technika výrazu tváře

12.02.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Rádi byste se dozvěděli o další pomocné technice, která nám pomáhá odhalit a vyčistit mnohé aspekty vzpomínek. Toto je velice účinná metoda, protože jakmile dokážeme z výrazu tváře zjistit, negativní emoce, je zcela jisté, že něco ve vzpomínce negativního zůstalo a je třeba tomu věnovat pozornost.

Boření mýtu: psychologický revers

06.02.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Jedním z fundamentálních míst, kde se rozchází FasterEFT s klasickým EFT je v oblasti zvané psychologický revers. Podívejme se tedy společně na to, jak na to nahlíží Robert Smith a jeho FasterEFT.

Ty i já, my jsme psi

05.02.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Tento článek s poněkud podivným názvem Vám vysvětlí jak a proč děláme věci, které děláme, aniž bychom o nich vědomě věděli a jak to vlastně funguje s jednoduchým podmiňováním.

Modality a submodality

05.02.2012 | Tomáš Březina, DiS.

V tomto článku Vám popíšu, čemu říkáme modality a čemu submodality a jakým způsobem s nimi pracovat proto, abychom dosahovali co nejlepších výsledků při práci na sobě samých.

Strach a jak se ho zbavit rychle

04.02.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Rád bych tento článek věnoval povídání o strachu a fóbiích. O tom jak tyto dvě věci fungují a jak si od nich pomoci efektivně a rychle. Přidám do článku také své vlastní úvahy a zjištění, které jsem zjistil vlastním zkoumáním v praxi a povím, čeho se tedy vyvarovat, aby bylo možné jít co nejrychleji kupředu…

Technika falešného smíchu

19.01.2012 | Tomáš Březina, DiS.

Pokud je pro Vás ťukání příliš šílené, dnes máte možnost, seznámit se s něčím mnohem šílenějším. Přečtěte si následující článek, který povídá o nové technice TFS - Technika Falešného Smíchu (vytvořená Robertem Smithem).

Moje zkušenosti s prací s dětmi

Děti

14.10.2011 | Renáta Smotlachová

Děti jsou velmi citlivé a vnímavé, celkem rychle chápou a nemají předsudky (pokud jim je nenaočkovali rodiče a nebo jiné autority). Metoda Faster EFT se mi kromě hlubší terapeutické práce velmi osvědčuje při práci ve školce - během několika minut lze pomoci dítěti vyťukat bolest, nepříjemno, z těla pryč a děti velmi dobře vědí co místo bolesti potřebují... Ať se jedná o bolest emocionální a nebo fyzickou.

Stránka 5 z 6

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/