FasterEFT případy z praxe

Zde se můžete dozvědět, na co všechno naši terapeuti FasterEFT použili tuto metodu u svých klientů a s jakým úspěchem se jejich práce setkala.

PRACOVNÍ PROBLÉMY: Dlouhodobý stres v práci

08.07.2014 | Iva Blažíčková

Hana, 29, Chrudimsko

Poslední rok paní Hana trpí různými zdravotními obtížemi. Pracuje u nadnárodní firmy, kde je na zaměstnance vyvíjen stále větší tlak, nejsou oceňováni, pohlíží se na ně jako na stroje, podvodníky, tlak se ještě zvýšil se změnou vedoucí před třemi měsíci.

Paní Hana uvedla, že neděle odpoledne je pro ni nejhorší den z celého týdne, protože ví, že v pondělí půjde do práce. 

PRACOVNÍ PROBLÉMY - Nízké sebevědomí, šikana v práci

07.07.2014 | Iva Blažíčková

Paní Alena za mnou přišla s nespavostí, cítí se stále unavená, pod tlakem, v noci si neodpočine a necítí se v pohodě ani duševně. Při pohovoru uvedla, že cca před rokem po mateřské dovolené nastoupila na nové místo, kde nebyla řádně zaučena a je stále zavalena prací a za pochodu se učí stále novým věcem. To, že se stále učí jí nevadí, vadí jí ale přístup nadřízené, která na ni stále hledá chyby, vyjadřuje se o ní velmi pohrdavě jako o neschopné, nepečlivé a nedůsledné pracovnici. V práci denně pobývá o 3 – 4 hodiny více, protože práci nestíhá. Potom nestíhá rodinu a tak to jde stále dokola. Je ve stresu, strnulá, je to na ní i vidět fyzicky, jak je vyčerpaná

Keď sa duša schová do protiatómového krytu

06.07.2014 | Ing. Danka Pohlodová

Problém: fóbia z vlastnej matky. Klientka ju nemohla vidieť, ak sa aj s ňou mala stretnúť, tak si musela dať nejaké prášky na ukľudnenie. Po stretnutí ju často bolievala hlava, alebo aj rovno zvracala od bolesti žalúdka. Najhlavnejší problém boli časté migrény spojené s vracaním.

Ja som vdova, kto je viac

06.07.2014 | Ing. Danka Pohlodová

Prišla za mnou pani (asi 40 rokov), pred rokom a niečo jej náhle zomrel manžel. Bol to v jej živote jediný človek, ktorý ju miloval a lásku jej aj vyjadroval, podporoval ju a bol pre ňu veľmi milovaným človekom a mali spolu krásny vzťah. Pani prežila obrovský šok, z ktorého sa vymaňovala len veľmi pomaly a ťažko.

Buďme veľvyslancami našich krásnych svetov a prinesme Nebo na Zem

06.07.2014 | Ing. Danka Pohlodová

V jednom týždni som mala dvoch klientov s veľmi podobným riešením ich príbehov. Jedna bola mladá žena a druhý 14-ročný chlapec.

Problém s otěhotněním

Jáchymek

16.06.2014 | Romana Kvapilová

Klientce se nedaří otěhotnět a to i přes to, že se svým manželem už děti mají přirozenou cestou a naprosto bez problémů. Po nějaké době snažení navštívila lékaře a hledala řešení. Bylo jí sděleno, že má pravděpodobně alergii na sperma svého manžela...

Ztráta miminka

15.06.2014 | Jana Svobodová

1 terapie - 2 hod. Klientka přišla o miminko v 5. měsíci, protože mu přestalo tlouct srdíčko. Vadí jí pohled na těhotné ženy a malé děti, nechce kvůli tomu chodit ven mezi lidi. Když přišla ke mně na terapii, nebylo jí dobře z mého těhotenského bříška, připomínalo jí to její ztrátu. 

Další příklady z praxe najdete na www.svobodamysli.cz nebo www.eft-reiki.cz.

Zablokovaná krční páteř

15.06.2014 | Romana Kvapilová

Klientka přišla s potížemi se zablokovanou krční páteří, se kterou jí ten den už částečně pomohla rehabilitace. Na počátku měla problém s celkovou hybností hlavy, kdy bolest vystřelovala do levého ramene a nemohla v levé ruce zvednout ani lehký předmět jako hrneček. Po rehabilitaci došlo k částečnému zlepšení, byl ještě problém sklonit hlavu doleva a bolest v rameni...

Strach udělat chybu

15.06.2014 | Romana Kvapilová

Tento příběh je z mé praxe online kurzů FEFT, na které se přihlašují lidé, kteří by rádi pracovali sami na svém osobním problému a rozvoji.
Paní Lenka se přihlásila i se svým manželem. Můj kurz je sestavený tak, že vždy předchází teoretická část-jedna lekce e-mailem a následuje hodina věnovaná lekci na skype.

Psí strach

15.06.2014 | Romana Kvapilová

Fenka měla klaustrofobii?...nene...měla vzpomínku...

Stránka 3 z 6

Stránky v této sekci

Poslední články

Naše děti jako cesta k sobě

Naše děti jako cesta k sobě

Děti jsou pro mě dar a také určitě i pro Vás. Jedna z nejkrásnějších věcí, při které se mi chce hned smát, je slyšet dětský smích. A nemusí to být jen smích dětský. Smích je krásně nakažlivý. Možná jste viděli před časem video, které jsem sdílela na Facebooku. Jeden člověk se smál a nakazil svým smíchem celé metro. Sami víte, jaké to je příjemné, když se smějete. Proto o něm píšu podrobněji také v e-booku Limity jsou jen v naší hlavě aneb jak mít život ve svých rukách.

Smysl života

Smysl života

Naše tělo je jako počítač, ve kterém máme uložené všechny naše zážitky. Pokud jsou s nimi spjaté pozitivní nebo negativní emoce, tím silněji jsou v nás zapsány. Všichni jsme stejní, narodili jsme se čistí, krásní, dokonalí a takoví jsme i právě teď.

Proč se necítíme být šťastní?