Neplodnost aneb co nám brání otěhotnět

18.08.2016 | Jana Svobodová

Nejčastější příčinou je také jako u spoustu dalších věcí naše mysl. Stres, který na sebe vyvíjíme, pocit, že nám tikají biologické hodiny, strach, že nám ujede vlak, že pak už to nepůjde.
 
Když máme plodné dny, milujeme se raději třikrát, co kdyby to nevyšlo. Jsme z toho ve stresu, máme málo času, teď to musí vyjít, jinak zase budeme měsíc čekat, než se budeme moci znovu začít snažit. A právě, že my se tak moc snažíme a tlačíme na sebe, že zapomínáme, že milování je akt lásky a ne proces zhotovení výrobku. Čím více tlačíme a lpíme na tom, že se to musí povést, tím si oddalujeme výsledek. 
 
Obviňujeme svoje tělo, že není dost dobré, že není zdravé, že za to může. Ale příčina bývá hlavně v naší mysli. Je spoustu párů, kteří jsou i z lékařského hlediska zdraví, ale přece jen to stále nejde. V okamžiku, kdy to pustí, tak se to většinou opravdu povede.
 
Další skrytou příčinou bývají špatné vztahy v rodině, chybějící babička nebo dědeček, které pro své děťátko nemáme a dáváme si to za vinu. Pocit, že něco není tak, jak bychom si představili, jak to opravdu chceme. Ale každé dítě je dar a bude šťastné za naši lásku. Ví, že ho budeme milovat a to mu stačí. Každé dítě by si přálo být milované a abychom mu důvěřovali, že je zdravé, celé, úplné a dokonalé, což také je. 
 
Kdybyste byli děťátko, které chce vstoupit na tento svět, jak by se Vám k Vám chtělo? Je to milování nebo rutinní záležitost? Co byste si vybrali Vy a jak byste to chtěli, aby se Vám k rodičům chtělo? Co Vám tam vadí a co byste si přáli změnit?Můžete si hrát s touto představou a naladit se na to.
 
Pokud jste takto počali Vaše dítě, nemějte pocit viny, to opravdu není účelem tohoto článku. Každé dítě je dar a náš velký učitel a vybralo si právě nás a všechny okolnosti. Jen bych ráda upozornila, že to jde i jinak, abychom více dělali věci srdcem, než rozumem. Dělejme vše s láskou, důvěřujme sami sobě a svému tělu. 
 
Milujme se a množme se:-)
 
Další články najdete na www.svobodamysli.cz.

Tento obsah pro Vás připravil(a): Jana Svobodová

Jana Svobodová

Informace o autorovi

Jana Svobodová

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/