Moje limity

08.10.2016 | Jana Svobodová

Je krásné, jak nejen okolí, ale také moji klienti zrcadlí moje limity a přesvědčení. Terapiím se opravdu intenzivně věnuji od roku 2012, kdy jsem začala dělat terapie i cizim lidem nejen kamarádům a známým;-)
Přestože jsem od té doby navštívila spoustu kurzů a naučila se hodně metod i zkusila různé terapie, za což jsem velmi vděčná (chci vědět, co říkám a záleží mi na mých osobních zkušenostech, abych třeba i přišla na to, jak vše zjednodušit, což mám v oblibě a vždy jsem měla. Nejjednodušší věci jsou ty nejlepší, akorát nám se zdají nemožné;-)), měla jsem pocit, že si sama nedokážu pomoc. Pomůžu celému světu (samozřejmě, když bude opravdu chtít;-)), ale sobě prostě ne. Opravdu jsem se za to styděla, když jsem terapeutka, tak bych si přece měla umět pomoc hlavně sama. I když jsem zjišťovala, ze všichni terapeuti se nechávají "čistit, odblokovávat" (nenapadá mě lepší výraz) od někoho jiného. Také mi to přišlo lepší, protože se člověk uvolní a sám se tam tak nepustí. Když jsem si konečně tento víkend dovolila zpracovat samozřejmě ne sama;-) tento blok, nastala pro mě opravdu ta obrovská úleva. Měla jsem za tím, co teď vlastně budu dělat, když už nebudu hledat nikoho, kdo mi pomůže a také to, že to přece nemůže být tak jednoduché;-) I když z praxe kolikrát vidím jednoduché věci, ale toto byl můj podvědomý program.
 
Díky tomuto mému posunu, jsem dokázala myslím stejně zásadně pomoci i mé klientce, která si uvědomila, že si také může pomoci sama a přestala chtít hrát roli oběti a začala se sebou pracovat. Nádhera a lékaři ji povrdili, že je zdravá a nepotřebuje operaci. A do té doby to tak nevypadalo.
 
Jsem opravdu vděčná za všechny mé poznatky. Tento týden na mém kurzu, kdy jsem přemýšlela, jak zkloubit ťukání a kvantovou terapii jsem přišla na to, že není potřeba ani jedno. Jde jen o to se správně ptát a nenechat klienta utéct. Tento svůj poznatek jsem znovu dnes ověřila při terapii a došlo také k tomu úžasnému aha momentu. Funguje všechno, stačí si to dovolit. 
Kdo chcete udělat opravdový posun, těším se na setkání na terapii nebo na kurzu.
 
A ještě bych ráda doplnila, že to od teď není tak, že si budu vždy pomáhat jen sama. Můžu si i nechat pomoc. Vždy mám svobodnou volbu rozhodnutí v daném okamžiku jako každý z nás.
 
Přeji Vám krásné dny
 
Jana Svobodová
www.svobodamysli.cz

Tento obsah pro Vás připravil(a): Jana Svobodová

Jana Svobodová

Informace o autorovi

Jana Svobodová

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/