Články

Naučte se používat FasterEFT. Na této stránce máte příležitost získat zajímavé informace, návody a tipy na to, jak používat metodu FasterEFT od těch, kteří ji využívají pro práci s klienty každý den.

Naše děti jako cesta k sobě

23.05.2018 | Jana Svobodová

Děti jsou pro mě dar a také určitě i pro Vás. Jedna z nejkrásnějších věcí, při které se mi chce hned smát, je slyšet dětský smích. A nemusí to být jen smích dětský. Smích je krásně nakažlivý. Možná jste viděli před časem video, které jsem sdílela na Facebooku. Jeden člověk se smál a nakazil svým smíchem celé metro. Sami víte, jaké to je příjemné, když se smějete. Proto o něm píšu podrobněji také v e-booku Limity jsou jen v naší hlavě aneb jak mít život ve svých rukách.

Smysl života

03.03.2018 | Jana Svobodová

Naše tělo je jako počítač, ve kterém máme uložené všechny naše zážitky. Pokud jsou s nimi spjaté pozitivní nebo negativní emoce, tím silněji jsou v nás zapsány. Všichni jsme stejní, narodili jsme se čistí, krásní, dokonalí a takoví jsme i právě teď.

Proč se necítíme být šťastní?

Jak se správně rozhodnout

03.03.2018 | Jana Svobodová

Někdy je pro mě těžké se rozhodnout, která možnost je ta lepší. Vím, že otázku rozhodování občas řeší každý z nás. A právě pro ulehčení Vašich rozhodnutí se s Vámi podělím o to, co mi pomáhá.

Co mi pomáhá?

Dodatek - Naše kila navíc aneb i hubnutí začíná v naší mysli

05.00.2018 | Jana Svobodová

Toto je můj třetí článek o hubnutí. Doporučuji přečíst předchozí dva Naše kila navíc aneb i hubnutí začíná v naší mysli a Pokračování.

Také by to chtělo vypořádat se se situacemi, kdy se Vám zhubnout nedařilo, jaké to pro Vás bylo. Najít období, kdy jste nejvíce přibrali a co se v té době u Vás dělo.

Zkuste si také odpovědět na následující otázky a Vaše odpovědi si napište na papír. Doporučuji zpracovat tato přesvědčení metodou Faster EFT, tedy ťukáním. Návod kde a jak ťukat, najdete v úvodu na mých stránkách www.svobodamysli.cz ke stažení zdarma.

Naše touha po pozornosti

05.00.2018 | Jana Svobodová

Co znamená, když chceme, aby nám druzí dávali pozornost? Nemusíme mít problémy, abychom získali pozornost. Většinou ji nejvíce požadujeme od našeho partnera. Ten někdy neví, co už dalšího má udělat. Přijde unavený z práce a pomáhá nám doma s dětmi - hraním, koupáním a uspáváním, i když by si nejraději sedl k televizi a měl po dlouhém dni chvíli klidu.
 
Důležité je si uvědomit, co si představujeme pod slovem pozornost? Co od partnera opravdu chceme? Aby si s námi povídal, obejmul, řekl, že nás miluje, že jsme skvělé, ocenil, co jsme za den všechno zvládli? Vymyslet společné aktivity, kde bychom měli čas zase aspoň na chvilku sami na sebe? Udělat si hezký romantický večer?

 

Můj dopis Ježíškovi

23.12.2017 | Jana Svobodová

Milý Ježíšku,
 
přeji si, abychom nahlédli do svých srdcí a objevili lásku, kterou tam máme. Byla tam vždy a vždy tam bude. To světlo a spojení s každým a se vším. 
Abychom získali důvěru v běh života, pochopili, že věci se dějí vždy pro naše nejvyšší dobro, i když nám přijde, že to tak někdy není.
Abychom pochopili, že život si tvoříme my a můžeme ho ovlivnit. I když je nám těžko, tím, že situaci přijmeme a dovolíme si ji, uleví se nám.
Abychom věděli, že naše děti netouží po drahých dárkách, ale po bezpodmínečné lásce a přijetí od rodičů, kterými jim dáme mnohem víc.
Abychom se snažili být vzorem pro naše děti, protože jím jsme, ať chceme nebo ne.
Abychom měli hodně trpělivosti, uměli se vžít i do druhých lidí a tím i pochopit, proč se tak chovají. Neodsuzovat je a dovolit jim, ať jsou takoví, jací chtějí být.

Moje limity

08.10.2016 | Jana Svobodová

Je krásné, jak nejen okolí, ale také moji klienti zrcadlí moje limity a přesvědčení. Terapiím se opravdu intenzivně věnuji od roku 2012, kdy jsem začala dělat terapie i cizim lidem nejen kamarádům a známým;-)
Přestože jsem od té doby navštívila spoustu kurzů a naučila se hodně metod i zkusila různé terapie, za což jsem velmi vděčná (chci vědět, co říkám a záleží mi na mých osobních zkušenostech, abych třeba i přišla na to, jak vše zjednodušit, což mám v oblibě a vždy jsem měla. Nejjednodušší věci jsou ty nejlepší, akorát nám se zdají nemožné;-)), měla jsem pocit, že si sama nedokážu pomoc. Pomůžu celému světu (samozřejmě, když bude opravdu chtít;-)), ale sobě prostě ne.
www.svobodamysli.cz

Jak pomoci blízkému člověku odejít

08.09.2016 | Jana Svobodová

Tento článek je z mé knihy ELIXÍR PRO DUŠI. Zveřejnila jsem ho proto, aby si více lidí umělo poradit s touto nelehkou situací. Další informace o mém ELIXÍRU PRO DUŠI a také druhé praktické části ELIXÍRU PRO DUŠI V PRAXI najdete na http://www.svobodamysli.cz/elixir-pro-dusi.

Stále častěji se stává, že cítíme nebo i víme, že už je čas odejít na jiný svět. Ale nechceme našeho blízkého člověka pustit, i když už je na tom opravdu špatně. Lékaři ho drží uměle při životě a náš milovaný už jen trpí. Není to život, ale spíše přežívání.
 
Obrátily se na mě dvě kamarádky, které byly zoufalé. Každá z nich měla v nemocnici jednoho prarodiče. S oběma to nevypadalo dobře a při životě je udržovala hlavně energie milujících blízkých, která je ale už neměla sílu uzdravit. Děti své rodiče nechtěly nechat odejít, protože jsou to pro ně jediná maminka nebo jediný tatínek.
 
Jak jim můžeme pomoci?

Neplodnost aneb co nám brání otěhotnět

18.08.2016 | Jana Svobodová

Nejčastější příčinou je také jako u spoustu dalších věcí naše mysl. Stres, který na sebe vyvíjíme, pocit, že nám tikají biologické hodiny, strach, že nám ujede vlak, že pak už to nepůjde.
 
Když máme plodné dny, milujeme se raději třikrát, co kdyby to nevyšlo. Jsme z toho ve stresu, máme málo času, teď to musí vyjít, jinak zase budeme měsíc čekat, než se budeme moci znovu začít snažit. A právě, že my se tak moc snažíme a tlačíme na sebe, že zapomínáme, že milování je akt lásky a ne proces zhotovení výrobku. Čím více tlačíme a lpíme na tom, že se to musí povést, tím si oddalujeme výsledek. 
 
Další články najdete na www.svobodamysli.cz

Opravdové finanční problémy

Peníze

02.06.2016 | Tomáš Březina, DiS.

Nezáleží na tom, jaký problém s pěnězi máte. Ať už je to nedostatek pro zaplacení účtů, neschpnost zvýšit svůj příjem, abyste byli finančně svobodní, neschopnost něco našetřit a nebo že ztrácíte peníze kvůli věcem, které nedokážete ovlivnit... Zdroj vašich finančních problémů je vždy ve vašem podvědomí.

Skvělá zpráva je, že vlastně neděláte nic špatně a můžete změnit svou finanční situaci tím, že změníte původní zdroj ve vašem podvědomí a na základě toho se budou odehrávat přirozené a automatické změny. Ve skutečnosti to může být všechno rychlejší, než byste očekávali.

Stránka 1 z 6

Novinky

Záznam semináře FasterEFT Praha

FasterEFT seminář - Robert G. Smith

Prohlédněte si celou sadu videí o FasterEFT přímo ze semináře, která byla pořízena na prvním FasterEFT semináři v Praze.

Naučte se FasterEFT se čtyřmi novými knihami

Knihy o FasterEFT v Češtině

Rádi byste se naučili techniky FasterEFT a pochopili, jak mohou fungovat při řešeních vašich každodenních větších i menších problémů? Máte možnost. Právě jsou k dispozici čtyři knihy, které vám s tím pomohou. Nyní již máte z čeho vybírat. Vyberte si svou knihu ještě dnes...

Pokračování české knihy o FasterEFT

Pokračování české knihy o FasterEFT

Právě dnes bude k dispozici pokračování první české knihy o FasterEFT.

Naučte se používat ty správné nástroje, které vám pomohou žít tak, jak chcete. Potřebujete pochopit, proč jsou věci ve vašem životě tak, jak jsou? Jak to lze změnit? V pokračování knihy pochopíte, proč se všechno kolem vás děje a jak to změnit.

V knize jsou obsaženy rožšířené a účinné techniky pro to, aby vám bylo okamžitě lépe, ať už vás trápí cokoli.

Knihu můžete získat na: www.mcaris.net/o-mne/zijte-si-jak-chcete-ii/